Laulajat konsertoi aktiivisesti niin koko kuoron kuin yhtyeidenkin voimin. MKL:n pienryhmät ovatkin erittäin kysyttyjä, ja ne esiintyvät aktiivisesti vuodenaikaan katsomatta. Koko kuoron konserteista suosituimpia ovat vuosittain järjestettävät tapahtumat kuten joulu- ja
vappukonsertit, puhumattakaan Isänmaallisesta Juhlakonsertista, joka järjestetään Tampere-talossa perinteisesti 5.12.

Kilpailumenestystä MKL on nauttinut viimeksi keväällä 2015, kun Laulajat sijoittui Leevi Madetoja -mieskuorokilpailussa kansainvälisen sarjan toiseksi ja palkittiin kilpailun parhaana pakollisen kappaleen esittäjänä. Kuoro on viime vuosina tehnyt myös aktiivista yhteistyötä Tampere Filharmonian kanssa. Mieskuoro Laulajien taiteellisena johtajana on syksystä2014 alkaen toiminut kuoronjohtaja Paavo Hyökki.

Paavo HyökkiKuoronjohtaja Paavo Hyökki

Laulajien lisäksi Hyökki on johtanut helsinkiläisiä juristikuoro Lain Huutoa sekä Ahjo Ensembleä niiden perustamisesta lähtien. Hyökki on toiminut myös Lääkärikuoro Medicanton ja Helsingin Poliisilaulajien taiteellisena johtajana.

Paavo Hyökki suoritti kuoronjohdon diplomin, eli A-tutkinnon vuonna 2012 erinomaisin arvosanoin. Toukokuussa 2013 hän valmistui musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemian kuoronjohtoluokalta.

Hyökki edustaa ammattilaisena valtakunnallisesti kirkkainta ja terävintä kuoronjohdon kärkijoukkoa. Kuorolauluammattilaisena Paavo Hyökki toimii muun muassa Sibelius-Akatemian vokaaliyhtyeessä, Helsingin kamarikuorossa ja EMO Ensemblessa. Hän kuuluu myös Lauluyhtye Tallan ja Ensemble Petraloysion vakiokoonpanoihin. Hyökki valittiin Suomen mieskuoroliiton taiteelliseksi johtajaksi keväällä 2015.